Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första gången


minns du när vi för första gången,
stod öga mot öga på perrongen?
och hur jag tappade andan,
när du trevade efter min hand?
eller när du ringde mig samma natt,
för att säga allt du inte hann?
som om det var taget ur poesi,
dina ord hade liksom melodi.
om en vänskap så sann,
trots att vår kontakt senare försvann.

men käraste du,
visst älskade vi varann?




Fri vers av Systertusen
Läst 605 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-06 22:23



Bookmark and Share


  Fulbergarn
texten har melodi och poesi, så fint
2017-12-09

  entusiasm
åh, jättefint. Gillar verkligen känslan du ger, speciellt hur du håller ihop texten med sista stycket. Applåd!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen