Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RaMad

 

 

 

 

Bara buren, av vilja

 

som dagar där skrattet är så svårt att finna när

mina steg är vingliga huvudet inte räcker till och gråten finns där djupt och jag

 

lutar mig då

mot dig

trygg

 

och ser att andra dagar,

 

andra dagar verkligen finns.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-07 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gott flöde att läsasmälta - följa med i
2014-02-15

  © anakreon VIP
Vackert och förtröstansfullt, ger mig ett varmt leende.
Calle
2014-02-08

  Lindalou
Sådan kärlek jag känner när jag läser det här. Väldigt fint.
2014-02-08

  walborg
Kärleksfullt om tilliten i en relation
2014-02-08

  Lena Själsöga Keijser
tycker om gesten
i denna bild
2014-02-08

  poetryGirl
fint om otrygghet
men ramadan?
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP