Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av alla dem.

 

 

Det är så svårt att svara
på hur allt kunde bli
såhär fel. 

Som om det finns ett facit
där alla svaren står skrivna 
och allt man behöver göra
är att
öppna första sidan
för där
står alla svar
på det de vill höra. 

Och det är så himla svårt
att svara på
varför
detta hände
mig. 

Det händer så många andra med
men poängen är inte att jag inte är ensam
Poängen är att 
jag är inte en av dem
som det inte hände.

Jag kommer alltid vara en
sån där
Och det gör så jävla ont
att veta att jag fastnat här

Jag vet att mina armar och ben
berättar en historia som inte alla vet

Jag vet att min ärrade kropp
påminner er om vad som är kallt i denna världen
påminner er 
om det ni inte vill se.

Jag står för det
men jag gömmer mig
jag gråter tårar
ingen får se

För jag blev inte som er
som låtsas och ler
när allting blir fel.




Fri vers (Fri form) av entusiasm
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-09 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm