Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

 

Det var ju mitt liv
och jag ville vara först
eller inget alls

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-03-19 19:37



Bookmark and Share


  Smultris
Så sant och inte mer än rätt... Alltid rätt...
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H