Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag försökte

 

Och jag försökte
men kunde inte längre
glömma att jag fanns

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 499 gånger
Publicerad 2006-03-20 08:39



Bookmark and Share


  Lilla trollet
För sant för att vara bra..
2006-03-20

  Smultris
Usch, vad äckligt skrämmande sant...
2006-03-20

  kath
........ då när det som vill ut hotar att spränga verkligheter .............
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H