Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

 

En dag tar det slut
fast kärleken bränner hett
Ännu finns det hopp

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-03-18 13:14



Bookmark and Share


  Semir
finns alltid hopp :)
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H