Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dagar...


Det suger

Idag suger det, drar och ilar
långt inne i mitt innersta
kan inte låta bli

min längtan piskar ränder
saknar något ståtligt
att svälja glupskt

vet vad jag behöver
rinner synd längs låren
det doftar riktig kvinna 

men varför är du inte här hos mig
för hårda tag av en vildare kropp
du har ju ändå inget att förlora

för jag vill knulla mig matt
yla högt mot månen
och svettas ut mitt inre
om än bara för en timme

och om din kuk reser sig direkt
för en häftig omgång till
så betalar jag för det

                  @

 




Fri vers av Elina Vacker
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-11 16:47



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Hahaha! Älskar slutklämmen, här snackar vi total gender bender och pussy Power! :) Hoppas du hittade din gorillahanne, kostnadsfritt eller inte! :)
2014-02-19

  erkki
Se, den här är applåderad
och jag själv så smått generad!
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker