Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig vid min sida





Med dig vid min sida

när jag säger godnatt

Och jag somnar om natten




Med dig vid min sida

när jag säger godmorgon

Och jag vaknar om morgonen



Med dig vid min sida

när jag viskar dessa ord

Det här kan jag aldrig aldrig..



Någonsin tänkas vara utan

i mitt liv tillsammans med

Dig vid min sida <3





Fri vers av Eliza-69
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-12 00:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-02-13

    ej medlem längre
Vackert beskrivet!
2014-02-12

    Birgersdotter VIP
Ömt och kärleksfullt
2014-02-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin hyllning till er kärlek!
2014-02-12

  Ponkla
Rart & fint skrivet!
2014-02-12

    ej medlem längre
Fin och mjuk <3
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69