Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För helvete!

Fucka ur nu pärlan min
Dom ska inte få ta oss
Jag har vapnet mot kinden
Ett hjärta som slår
Tycker du inte vi lidit tillräckligt?

Vi har alla emot oss!
Ingen chans i världen
Skriker tills halsen går sönder
Aldrig ska jag kunna sjunga igen
Men jag ska väl i alla fall vilja?

Och i deras tid
Ska vi ställa oss upp
Vi kan möta det här nu, min pärla
För det är ju vi och dom ska få se
Vi kommer alltid att klara oss

Jag ska se dem i ögonen
En gång, aldrig mer
Det blir precis innan jag skjuter av
En sak vill jag säga först;
"Här har du ditt jävla vittne"

Vi dödar dem nu
Jo det tycker jag!
Fucka ur du å jag nu min pärla
En kula i pannan för det här
Den ger mig väl bara ett värdigt ärr?




Fri vers av ester.b
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-13 20:28



Bookmark and Share


  Saring
Åååh, Ester! Så jävla poet!
Ett värdigt ärr.
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b