Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
datorer... senaste nöjet ^^


det kan ta uppemot över en timma

 

efter sextiofyraminuter så vill man inte riskera att missa ett svar
efter månader 

 

timme ja
blev tretton

och det kan ta flera minuter - nästa upplysning

fyrahundratrettioåtta
är det underligt man drar igen draperier med domkraft

 

envisheten charmerar marginalen på tålamodet med en spänstig töjningsförmåga 
alltid med krusidullkant som doftar nattviol och smakar knäck

 

 

idag räknade jag ut timpenningen
det blir nog att skaffa alternativ

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-16 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri