Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lossnat

Förlåt
jag har lossnat från tillvaron
det gick så fort
att jag inte hann förhindra det

bara stolen jag satt på
blev kvar
framför det öppna fönstret

Förlåt
jag är inte riktigt mig själv
det blåser så kallt här uppe
och kyrktuppen är en ganska

Obekväm sittplats




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-18 15:06



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Skön humor i det allvarliga.....
2014-02-23

  Catharina Edin VIP
ändå skönt att få flyga -
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP