Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bli kär vid första ögonkastet.

går det
att bli kär vid första ögonkastet?

att beundras,
av en främling,
och tänka... nej, inte tänka, och känna
agera på impuls, gå fram, skaka hand
märka, att ni gillar samma band?















att tvåhundrafemtiofem dagar senare komma på själv.
fan, jag blev kär.




Fri vers av Systertusen
Läst 461 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-18 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen