Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtidigt

du tar

ett steg
ett steg till
ett steg tillbaka

samtidigt tar jag

ett steg
ett steg tillbaka
ett steg till

*

det händer
när vi vänder 
omkring

 

när vi sänder

*

greppar efter när utrymme finns
beskådar ångan

minns
gester och ting

 

om tillit och förlåt
om mycket och föga

om varandra att fånga 
efter 

i samtidigt öga

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-19 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri