Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt trygga hjärta






Jag är ensam


utan dig





Mitt hem har jag


i ditt trygga hjärta







Fri vers av Eliza-69
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-20 01:20



Bookmark and Share


  Maiah VIP
berårande...verkligen både vackert och sårbart precis som kärleken är....
2014-02-21

  Lena Själsöga Keijser
stämningen
i detta smycke

är djupvacker
2014-02-21

  Lars Hedlin
Gott ;)
2014-02-20

    ej medlem längre
Underbart <3
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69