Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hm...?


Sharks ;)

 

I love all sharks!!!

maybe*********

Okay, okey,

maybe some of them

;)

Really?

 

Jag älskar alla hajar!!

Gör jag det?

Gör vi det?

Verkligen?

Ha ha!

Ha ha?




Fri vers (Fri form) av ERD-man-SKY VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2014-02-20 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP