Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
statistik i kubik, över en eldplanet - Därför är det pulver i släckare..


SCB; kärometer

 

 


"Jag är kär"
okey hur många procent då?

"Ungefär som att det är finväder i dag"
det beror väl på om man räknar in timmarna med blåst i morse

"Är det möjligen lite lite lite ifrågasättande idag kanske?"
NEJ! Bara för lite exakta svar!

"Okey, hur vill du ha svaren då?"
det där var ju en fråga

"Men det var då väl omöjligt att öht prata med dig idag"
har jag undrat nåt om du ansett något om det?

"NEJ!"
tack för tydligt svar. okey hur många procent kär då?

"Fråga SCB. Glöm inte meddela dom att det blåste mellan sju och tio."

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-20 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri