Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnatt

Jag ber om fri lejd
midnattens existenser
öppnar dörrarna




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-21 00:25



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
skön stämning - fin kongruens mellan text och bild.
2014-02-28

  Linda CH VIP
Känns lite kusligt spännande'
2014-02-26

  Börje Larsson
Uttrycksfull och enkel....bra!
2014-02-23

  Anya VIP
En ödmjuk bön som inte borde vara svår att besanna. Orden är innehållsrika, tycker särskilt om mittenraden.
2014-02-22

  Palett
Fantasieggande ! Vad väntar bakom dörren !
2014-02-21

  Nanna X
Spännande, vad som helst kan hända vid midnatt...
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP