Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag köper en fyr

Jag köper en fyr!

vilken rikedom
att sitta däruppe
och vänta på våren

i mörka natt

se grästuvor kasta skuggor
i månskenet
och havet svart

belyst av mångatan

däruppe ska jag sitta
och vänta på lärkorna
på vipor och strandskator

och vara den första
att höra deras vårläten




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-21 23:33



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Sååå vackert! Jag vill också det!
2014-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP