Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några få ord från Åke #11

Ibland börjar man tvivla, tro att man passat fel
Slut då ögonen och fokusera på medvetna andetag i nuet
då sluter sig stilla lugnet och du kan njuta av matchen igen




Övriga genrer (Aforism) av Jonas S. Lundström
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-22 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström