Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna min text "Om svartsjuka"" Den manifesterades och nu börjar texten att leva igen. Fortsättning följer... Till Jessica min syster för evigt<3


Om svartsjuka #2

Om du har ett ex som du verkligen älskar
ovillkorligt

Som gått vidare till ett nytt universum
med en ny partner

Som lämnade dig bakom men är lycklig
trots den avgrund du nu faller i

Njut av att det den du älskar är lycklig
att din käresta har det gott

Vem eller vad som gör de vi älskar lyckliga
saknar helt relevans

Det är bara egot som har vägrat ge upp
inför alltings förgänglighet

Men ingenting brinner för evigt
förutom kärlekens eldar










Övriga genrer av Jonas S. Lundström
Läst 794 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-26 06:05



Bookmark and Share


    skogsanden
Håll kärleken levande! <3
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Jonas S. Lundström
Jonas S. Lundström