Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supersnyggo

Skynda dig supersnyggo!
bli inte lämnad efter!

Dagens identitet tog farväl.
Med en kyss, lycka till.

De dog samma stund som de föddes
och ingenting hade egentligen förändrats.

Hittade en träflisa på golvet.
Rensade naglarna med den.
En tanke till alla som försöker förstå.

Men vi behöver inte bli förlåtna.
eller bli förstådda
av felaktiga utgångar

Skynda på dig, ditt supersnyggo,
Bli bara inte lämnad efter!




Fri vers av Kurtz
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-26 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kurtz
Kurtz