Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast jag har det bra nu också

Ibland saknar jag att vara ung och vild, ansvarslös och utan krav, leva för idag och inte se till morgondagen. Dansa hela nätterna barfota i popcornregn. Skratta åt misär och sjunga till en ostämd gitarr. Tävla i vansinniga vadslagningar, ge varandra uppdrag. Berusade tankar, våta läppar, bedjande ögon.


Ja visst kan jag knulla en kompis - det känns ju rätt idag.











Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-28 21:27



Bookmark and Share


  VildLilja
Fint att få minnas tillbaka
2014-03-06

  sommarmoln
Naket, avskalat, drömskt o fantasifullt men ändå samtidigt väl medvetet om verkligheten...
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP