Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild


Snödroppe_ haiku

 

Vitfjuns bisterdal

 

vårvarmt emotagande

magiskt omvandlande

 




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-03 07:59



Bookmark and Share


  Lindalou
Fint. Här blommar de små liven hej vilt nu.
2014-03-04

    Birgersdotter VIP
Fin
2014-03-03

  Lena Själsöga Keijser
tack
2014-03-03

  poetryGirl
vilken hälrig livsbejaknde dikt
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP