Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örn över Vindommen

Grågås helg
skuggad av
örnens spegling
lekfull

resiliens
besök hos
hållbarhetens
mänsklighet

svarta fasaner
dammar
buskagen
slånvis

kaffekoppen
värmer
vandringsstinna
ting




Fri vers av Karinw
Läst 544 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-03 18:48



Bookmark and Share


  Andreas Miller
Svarta fasaner, kaffekopp, grågås. Poesin lever!
2014-03-21

  Niclas Petersson VIP
Stillfull. Vacker. Nyfiken. Intressant.
Gillar.
2014-03-13

  Petter Wingren
Roligt galet modernistiskt språk. Du leker och skiter i om du är förstådd. Jag förstår dig inte helt tack och lov, men jag är med fullt ut. Du proklamerar gång på gång att poesi är fullständigt fri allvarslek med ord.
2014-03-04

  Lena Själsöga Keijser
den vackra tyngden
vilar i dina ord


2014-03-04

  Kozo
Känner naturen, så fint!
Är det Omberg, där häxorna bor?
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Karinw
Karinw