Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är hela mitt liv...






Du är Den bästa för mig...
därför älskar jag dig.


Du är hela mitt liv...
glädjen har tagit ett jättekliv.


Mår så bra när jag är nära dig...
vill alltid vara så nära dig.


Dela allt med underbara dig...
sen sova sött så nära dig.


Önskar mig inget mer...
när jag dig ständigt ser.




Fri vers av Eliza-69
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-03 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker <3
2014-03-03

  mickech
En fin kärleksförklaring!
2014-03-03

    Birgersdotter VIP
Sött
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69