Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dig mig

Riv din
mur


Ta av
din mask


Klä av
ditt skal


Öppna dina
dörrar



och



släpp in mig
släpp ut mig
låt mig gå


i mörker och famla
bli bländad av ljuset

gå på okänd mark




och bara
följa





mitt

hjärtas

väg












Fri vers av Nattviolen VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-04 18:52



Bookmark and Share


  VildLilja
Precis så! <3
2014-03-06

    ej medlem längre
Du skriver helt underbart.
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP