Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad och bojor

Dråp och saknad

överlättnader övermättnader

vi tog snabblån
för att kortsiktigt överleva

nu går vi aldrig mer
hand i hand

snabba pengar eller kronofogden
en sorts kärlek som aldrig

föll in

det var inte jag
det var något jag tappat

mina bojor, som jag vill bryta och fly

mais mon amour, je te manque
me faltas, mi corazon

jag saknar mitt hjärtas
enfaldiga slag i bröstet

jag var ingen mäktig kvinna
hade till och med misslyckats
med att försvara mitt liv

I want to break free,
sjunger en sörjd och saknad

sångare

jag sjunger om himlarna
som väntar oss som sörjer

men står kvar och stampar
på samma fläck

sångare
sjungare
vildhet, stumhet längtan

under tiden är jag ensam




Fri vers (Fri form) av Ingela Svenson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-05 23:04



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
vänder mig till mig själv

i hjärtat saknar jag det jag brukade drömma
medan jag gick och gick i en bur.

denna texten kändes väldigt nära och personlig.
2014-03-05

  Nanna X
Yeah gott groove i denna!
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP