Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bättre sent än aldrig...


8/3: Limerick till Siv

 

Den da'n var en lycka, sa Siv
då jag fick passion i mitt liv
och fann att poängen
med sällskap i sängen
är att vara interaktiv!




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-07 17:42

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Man kan tänka sig som så
att det blir svårt att nå
upp till alltid hundra procent
annars blir det att sätta på pränt
att halvvägs högst väl gå
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP