Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du är vill jag vara


Alla linjer mjuknar
mot dej

Det är som om du föds
och är ny i varje stund

Du är som ljuset
efter regn,
doften ur nyvattnad jord


Lutad mot livets arm
är du hemma

där du är


Med all din längtan frilagd

händer du i varje nu

så är du

Det är så du är för mej












Fri vers av bittemi VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-09 15:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VACKERT!
2014-03-11

  Anya VIP
Bra inledning som direkt talar till mig som läsare.
2014-03-10

  ResenärGenomLivet
Fantastiskt fint...
2014-03-09

  KYREUS of Sweden
Stort!
2014-03-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömsint och vackert diktat. De fina orden kan gälla en älskad eller ett barn. Beroende på läsarens ögon.
2014-03-09

  Bibbi VIP
Så sköna ord.
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP