Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina vattniga

Ovanför trappan
väntade mig ett ihåligt berg
när mina ögon
svepte över rummet
efter bekräftelse

jag hade just ingen aning
om hur man känner igen
sig i en annans blick

när jag såg in i dina vattniga blå

förstod jag aldrig
att de liksom färgen
strax skulle lösas upp











Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-09 01:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Starkt om mötet mellan två. Diktarjaget beskrivs skört, söker efter bekräftelse och försöker känna igen sig i en annans blick. Jag tolkar in relation mellan barn och vuxen.
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP