Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnans dag

Så idag är det den internationella kvinnodagen igen.

Klockan är nu 19.30.

Än har inget hänt.

@

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Elina Vacker
Läst 322 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-08 19:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Varje dag, Er bör va.
2014-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker