Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efterlängtad repris


Vårtecken

En jättelik fluga har vaknat 
och flyger omkring i mitt rum.
Den tillhör de värden jag saknat
när vintern var kylig och stum.

En löftesrik vind bara viskar
mot ytan på blånande hav
två småbåtar ligger och fiskar
och se, de fick napp rentutav!

Strax utanför skrivlyans fönster
passerar en flygande svan!
Nu är det hög tid att möblera
i solskenet på min altan!




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-09 14:14

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ULJO
Sköna rader
2014-03-10

    ej medlem längre
fin vårdikt.
2014-03-10

  walborg
Lycka!!!
2014-03-09

  livets_vår_51
flugan är jag, våren är jag oxå
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP