Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har gällt ända sedan demokratins begynnelse..... satir , naturligtvis......


POLITIKERNAS SJU HELIGA BUDORD

1.Jag lovar att jag ska lova att göra mycket mer än jag någonsin kommer att kunna eller vilja göra.

2.Jag kommer alltid att prioritera det som jag anser vara det viktigaste av allt : Mitt eget bankkonto .

3. Det finns dock några personer som kan lita på mig : De som betalar bäst !

4. Ett ord som jag vill förbjuda : Politikerförakt !

5. Min favoriträtt : Valfläsk !

6. Mina ledord som följer mig i hela min karriär : A. Svek !  B. Opportunism! C. Otydlighet !

7. Mina medarbetares bästa egenskaper : Lojal Servilitet; Svårgenomskådad lögnaktighet gentemot väljarna; Utstuderad skicklighet att skapa tomma löften till väljarkåren .

 

--------

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Mats Henricson
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-09 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-03-20

  aol
en satir med obehagliga sanningar ,
2014-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska