Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fredagseftermiddag

Fredagseftermiddag,
blygrå regnmoln,
upplyst dataskärm.
Jag vill bara hem.
Orden dansar runt,
bokstäverna leker
kurra-gömma.
Om det ändå bara
kunde ta slut
och sedan
inte börja om igen.

Tänk att stanna
i tiden och vara,
andas en extra gång,
se mig omkring,
skratta åt livet.

Fredagseftermiddag
och hela helgen
väntar med öppen famn,
ljus vid varje grav
och varm choklad.
Mysa i soffhörnet
med fårskinn och filt,
katten vid fötterna
och en bra bok.
Så ska det vara
en fredagseftermiddag.




Fri vers av Anna H
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2003-10-31 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H