Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett annat liv

jag såg våra minnen 

segla förbi

 

dessa långa strängar

av förspillt liv

 

under tiden

de hände

var allt vackert

 

nu verkar 

de endast vara

mörka och solkiga

 

bortträngda

förbytta

 

vad var det egentligen.

som vi höll på med!?

 

då en gång

för länge sen

...

i ett annat liv

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 210 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-03-13 00:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fina metaforer om sorg och vemod.
2014-03-13

    ej medlem längre
Vackert med inslag av vemod..
2014-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl