Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek!

 

Tillvilad varmler

vårstorm fönsterbankar hej

 

Bjuder på kaffe!




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-14 07:58



Bookmark and Share


  ULJO
Klockrent satt den
2014-03-14

    Birgersdotter VIP
Hej hej
2014-03-14

  Lena Själsöga Keijser
tycker om
2014-03-14

  Niclas Petersson VIP
Lovande. Ljust. Fint.
Gillar.
2014-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP