Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en port faller ett ljus

Jag ser dig stå i portens ljus
En hand som faller blir vårt slut
Du ser mig skriva sorgens tal
En kärna utan vardagsskal

Jag ber dig gå ur portens ljus
Snälla stanna strax är regnet slut
Ett blötlagt öga - kärleksbaisse
En dröm om vårens ungdomsgräs




© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-15 11:19



Bookmark and Share

    ej medlem längre
Tycker mycket om tonen i denna dikt...lite som en blues.
2014-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller