Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas

är det att vara vid liv?
vid sina sinnes fulla bruk?

att varje dag,
i varje ord du säger,
med eftertanke,
lever du då?

eller måste det till något mer?
ett steg,
ett leende,
ett val?


eller


Att andas!

Vad krävs då?
mod,
vilja,
styrka?

Att andas





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-15 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t