Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaggas till sömns






Somnar tryggt vid din sida

Av dina mjuka lugnande


Andetag


Som ett barn som vaggas

Till ro och sömns




Fri vers av Eliza-69
Läst 150 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-17 03:25



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Härligt!! :) <3
2014-03-18

  Lars Hedlin
Ömt varmt !
2014-03-17

    ej medlem längre
Ja och jag gör detsamma..med
tryggaste kvinnan <3
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69