Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
meningslöst


mÅlar inTe

inte målat en tavla på evigheter
mest för att jag inte vet var jag ska göra av dom
meningslöst lixom
fast gillar ju
men konst är ju meningslöst
det löser lixom ingenting
visst mening
men
ja.. säkert massa för andra men för mig ingenting när allt jag gör av lust bara står och påminner mig jämt om vem jag är
dumheter
fan
men kul är det
så kanske nästa dag

bunkra med färg penslar dukar och vin
trotts
allt




Fri vers av kråkan VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-17 23:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Texten bra framförd!
2014-03-18
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP