Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku


15mar14:1

Ängsliga rop och
vinglig flykt över fälten
Vipan har kommit




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-19 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP