Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slår en rostspik i min kropp

Jag är havet inom mig
Jag är allt och ingenting
Min hand smiter lätt därhän
Jag är så trött på dess lögn
Ljuset tänder en mani
Tar en trave i min hand
Leder ensam sargad själ
Slår en rostspik i min kropp
Tänker tankar utan väl
Ser en annan lägga band
Vilar flaggan på stafli
Räknar djuren i mitt hägn
Kväser allt som var en vän
Följer hjärnans blinda sving
Smärtans moder bor i mig









© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-20 18:19



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller