Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre dikter


Glimrar, Tulipan, Dröm om vår

Skimmer dröjer sig kvar
likt ett sagogryn
inger hopp om ljusare stunder
öppna mitt minne
tankar likt splitter
glimrar till.

Det sprakar och gnisslar
hör ljudet av tulipan
känner doften när jag
prasslar med papperet
hör tulipan viskar om vår.

De hade visst kvistar med ginst
på ICA runt hörnet.
Det doftade som av vår,
det var ljuvligt.
Dom får man nog ta in,
så dom klarar sig,
tänkte jag och drömde
om vår.




Fri vers av Susa
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-21 08:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Tre fina
små dikter
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa