Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För en skrivbok till ett behövande barn med drömmar...


Hjälte (haiku)

 

Vårgrusig gångväg
en ung man på knä
räddar skalbaggen

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-21 10:03



Bookmark and Share


  petter rost
Jo, sådan är jag. Din haiku berör mej lång långt in och ner. Dessutom kan du se att gångvägen är - vårgrusig!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H