Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För en skrivbok till ett behövande barn som också har drömmar...


Kväll (haiku)

 

Den lilla handen
faller sakta
leende i sömnen

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-21 10:06



Bookmark and Share


  petter rost
Ljuset kring den lilla varelse som äger handen är alldeles speciellt..!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H