Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På Världspoesidagen...


Vårnatt

vårnatt
det mörka ljuset
vindens oro går i trädens kronor

jag ligger vaken - minns
det fanns en tid när oron brann i blodet
jag kunde inte sova för vårens ljusa nätter
när allt väntade
allt ropade på mig där ute

nu vet jag
bara minnen brinner i mitt blod
i vårens första natt
 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-21 14:13



Bookmark and Share


  surface to air
Åh vad jag tycker om din text!
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger