Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kåthet skriker efter dig





Kyssar

Och

Smek

Tunga

Som

Kittlar

Över min hungriga kropp

Du får mig ur balans

Du får kroppen min att

Skaka och vibrera

Av lust o behag

Min kropp skriker

Av kåthet efter dig

Jag kan aldrig få nog av dig

Min kropp vill bara




Ha mer och mer




Fri vers av Eliza-69
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-22 01:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gott:)
2014-03-23

    ej medlem längre
Jättefint..tack <3
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69