Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smak av sommarpassion



Sommar och sol

Värmen som smeker

Över min nakna

Solbruna kropp

En smak av

Sommarpassion fastnar

På dina läppar som

Kysser och smakar


På hela mig...




Fri vers av Eliza-69
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-22 20:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Nice!
2014-03-23

    ej medlem längre
fint! Mm
2014-03-22

  Maj-Lis VIP
Härligt
2014-03-22

    ej medlem längre
Mums för sommaren <3
2014-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Eliza-69
Eliza-69