Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kognitiva scheman älskling

Har du hört om kognitiva scheman älskling?
Annars kan jag visa dig

Kan visa dig de tusen gånger
Som folk har suckat över mig
Jag kan visa dig tusen texter
Som aldrig givit svar till mig
Jag kan visa dig tusen pojkar
Som stängt dörren efter mig
Och tänkt ”ah en gång, aldrig mer”
Utan att ha frågat mig

Är det då så märkligt att jag
När du inte talar till mig
Vill räkna dig till alla tusen
Klart jag tog för givet att du
Inte tyckte jag var värd åt dig

Det är kognitiva scheman älskling




Bunden vers av ester.b
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-22 21:10



Bookmark and Share


  Robin V
Ack så bra!
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b