Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nouruz (2753)

utan aska med eld
startar allt 
denna röda dag
utan ledsamhet
men röda viner, 
glad miner och dans

genom glöd 
och värme
dukar jag dig
med sju ess

Senjed
Somâq
Sabze
Sib
Samanu
Sir
Serkeh

jag kysser dig
allt nytt
en smak av 
sötma och nutid

jag välkomnar
och njuter dig
i ett med mig
i ditt

och ett nytt år




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-22 23:19



Bookmark and Share


  LindaBirgitta
Gott nytt år i efterskott!
Säkert ett vackert bord, kanske med en liten fisk eller två simmandes i en skål.
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric